Connect with us

Administratie

Valentine’s Day la patinoarul și piscina de la Cornișa: “Vom pune la bătaie multe premii” VIDEO

Published

on

Week-end plin de evenimente la Cornișa. Începând de vineri și până duminică, atât la patinoarul cât și la piscina acoperită din parcul Cornișa se vor organiza mai multe acțiuni dedicate Zilei Îndrăgostiților.

Pe 14 februarie se va împlini un an de când a fost inaugurată piscina interioară din complexul de agrement Cornișa. Pentru că vineri este Valentine’s Day, cei care administrează complexul de agrement spun că vor fi organizate o serie de acțiuni tematice și multe concursuri cu premii oferite de sponsori. Manifestările vor debuta vineri după amiază la patinoar și vor continua sâmbătă și duminică la piscina interioară.

“Pe 14 februarie împlinim un an de când am deschis piscina interioară și ne-am gândit să punctăm Ziua Îndrăgostiților printr-o suită de mici evenimente. În parteneriat cu Viva FM și sponsorii noștri, Voronskaya, Bergenbier și Coca Cola, am pregătit o serie de surprize celor care vor veni la Cornișa. Vineri, începând cu ora 18.00, la patinoarul Cornișa vom avea o transmisiune în direct și multe premii puse la bătaie. Vom face tot felul de jocuri pe gheață. Vom încerca să facem o seară dinamică, antrenantă. Pentru zilele de sâmbătă și duminică am pregătit un program cu un DJ la piscină, vom pune la bătaie premiile oferite cu generozitate de sponsorii noștri. Invităm oamenii să vină în număr cât mai mare pentru a se relaxa, pentru a se simți bine, pentru a se bucura de patinoar atât timp cât încă îl mai ținem deschis. Să fie un week-end de mișcare, de relaxare și distracție la Cornișa”, a spus Eugen Țurcanu.

Reprezentanții complexului de agrement se așteaptă ca în week-end-ul viitor să vină un număr foarte mare de persoane.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad