Connect with us

Cultura

Povestea “Holograf Simfonic” continuă. Filarmonica Botoșani va cânta cu celebra trupă la Sala Palatului din București

Published

on

După succesul de la Botoșani și Piatra Neamț, trupa Holograf va cânta împreună cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii “George Enescu” Botoşani (manager Mihai Sîrbu) și la Sala Palatului din București, în fața a peste 4000 de oameni.

Orchestra Simfonică a Filarmonicii “George Enescu” Botoşani (manager Mihai Sîrbu) este invitatul special în concertul Trupei Holograf de la Sala Palatului din Bucureşti, eveniment care va avea loc pe data de 19 februarie 2020.

“O mare satisfacție pentru mine personal, o mare onoare pentru Orchestră şi Instituția Filarmonicii să fim alături de legendara trupă pe cea mai mare scenă de spectacole a capitalei şi a țării totodată! Mulțumesc HOLOGRAF, sunteți geniali şi vă iubesc! După ani de aşteptări şi tatonări, proiectul meu artistic şi mai ales de suflet cât şi Premiera Națională a concertului “Holograf Simfonic” a devenit realitate pe data de 17 ianuarie 2020 la Botoşani și 18 ianuarie 2020 la Piatra Neamț. Mulțumesc partenerilor, sponsorilor și tuturor celor care ne-au fost alături în acest proiect. Povestea “Holograf Simfonic” merge mai departe!”, spune impresarul Liviu Sorinel.

Proiectul “HOLOGRAF SIMFONIC” a fost realizat împreună cu BAB Events(Sorin Bradu) și în parteneriat cu Orchestra Simfonicã a Filarmonicii “George Enescu” din Botoşani, HOLOGRAF(Dan Bittman, Edi Petroşel, Iulian Vrabete, Tino Furtună, Romeo Dediu şi Emil Soumah) și Asociația Org. de Evenimente(Flavius Damean), sub bagheta ilustrului Dirijor Iulian Rusu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad