Connect with us

Sport

Botoșăneanul Alin Alexuc este campion european la lupte: “O finală de povestit nepoților” VIDEO&FOTO

Published

on

Alin Alexuc (30 ani) a cucerit în această seară medalia de aur la Campionatul European de lupte greco-romane. Sportivul botoșănean a concurat la categoria de greutate 130 de kilograme iar în finală l-a învins pe gerogianul Levan Arabuli.

“Auuur! Alin Alexuc e campion european la lupte greco romane, categoria 130 kg!

La Roma, în finala campionatului continental, Alin Alexuc a câștigat aurul după ce a dominat lupta cu georgianul Levan Arabuli, 6-1. Felicitări lui Alin și antrenorilor săi!”, este mesajul postat de Comitetul Olimpic Român.

“O finală de povestit nepoților, în care luptătorul român și-a învins adersarul georgian Levan Arabuli cu 6-1! Felicitări, Alin Alexuc-Ciurariu! Felicitări antrenorilor Arghira Anton si Petre Cărare, și antrenorului care l-a descoperit, Ioan Asaftei! Felicitări întreg staff- ului tehnic si staff-ului FRL care a contribuit la această performanță deosebită!”, au postat oficialii Federației Române de Lupte.

Botoșăneanul Alin Alexuc este cel mai valoros luptător roman în acest moment. El a început să practice acest sport la CS Botoșani, fiind descoperit și antrenat de Ioan Asaftei. A confirmat încă din perioada junioratului când a fost campion național, vicecampion european și vicecampion mondial. A reprezentat România la Jocurile Olimpice din 2012 și 2016 și urmează să participle și anul acesta.

Publicată de Federatia Romana de Lupte (FRL) pe Marţi, 11 februarie 2020

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad