Connect with us

Sport

Marius Croitoru se teme de arbitraj: “Am avut penalty clar”

Published

on

Antrenorul principal al FC Botoșani nu se teme de eventualele jocuri de culise în ultimele două etape dar se așteaptă la greșeli de arbitraj. Marius Croitoru nu a uitat meciul cu Chindia Târgoviște când au fost două greșeli mari de arbitraj și a spus că și în meciul de astăzi FC Botoșani trebuia să beneficieze de un penalty.

„Nu îmi este frică de jocuri de culise. Singurul lucru de care mă tem, pentru că am văzut și astăzi un penalty clar, un cot în cap, nu a fost acordat. Am văzut etapa trecută un gol valabil. Un jucător în spatele portarului la trei metri după care la 45 de secunde, celălalt arbitru nu vede un ofsaid clar ca lumina zilei. Lasă adversarul să dea gol dintr-o poziție clară de ofsaid. Astăzi am avut penalty clar. Aici este problema mare. Noi suntem puternici, mergem să jucăm fotbal numai și numai pe teren. Dacă vom câștiga pe teren, înseamnă că ne merităm locul”, a spus Marius Croitoru.

FC Botoșani este pe locul cinci cu 39 de puncte și urmează să joace cu Sepsi în deplasare și Poli Iași pe teren propriu.

“Mai am două etape, vom vedea la sfârșit unde ne vom clasa. Cu o victorie la Sepsi, probabil că vom fi în play-off. Suntem conștienți că și cei care sunt angrenați în această luptă vor da totul pentru a-și atinge obiectivul. Mai tremurăm puțin”, a mai spus Marius Croitoru.

FC Botoșani se luptă cu Viitorul și Gaz Metan pentru un loc în play-off. Echipa antrenată de Marius Croitoru este pe locul cinci cu 39 de puncte, Viitorul este pe șase cu 38 de puncte iar Gaz Metan este pe șapte cu 37 de puncte.

Viitorul va juca în deplasare cu CFR Cluj și acasă cu Clinceni iar Gaz Metan va juca în deplasare cu Clinceni și acasă cu Dinamo.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )