Connect with us
banner ad

Sport

CSM Botoșani – CSU Galați 28-24 (14-11) FOTO&VIDEO

Published

on

CSM Botoșani câștigă cu emoții în fața formației CSU Galați chiar a condus pe aproape tot parcursul jocului. Ratările foarte multe ale botoșănenilor le-au permis gălățenilor să revină dar în final CSM s-a impus la o diferență de patru goluri.

Prima repriză a fost controlată de CSM Botoșani care a condus de mai multe ori și care a ratat foarte mult. Gălățenii au au profitat de ratările botoșănenilor și la jumătatea primei reprise scorul era egal, 5-5. Ciobotariu&Co au reușit să se desprindă la trei goluri pe finalul primei reprise iar la pauză a fost 14-11.

Elevii lui Radu Roșu au început mai concentrați partea secundă și au reușit să-și mărească avantajul, în minutul 40 scorul fiind 20-15. Gălățenii încearcă să revină, se apropie la un gol în minutul 51 și sunt foarte aproape de a egala. Veteranii Florin Ciobotariu și Cristian Adomnicăi au făcut diferența pe finalul jocului iar CSM Botoșani s-a impus cu 28-24 și în proporție de 90% este calificată la turneul semifinal.

Pentru CSM Botoșani au marcat: Cristian Adomnicăi (8 goluri), Silvian Stoian (6), Florin Ciubotariu (4), Vlăduț Lazoreac (3), Clsudiu Lazurcă (3), Mircea Săulescu (2), Ionuț Vamanu.

Pentru CSU Galați au marcat: Cosmin Olariu (7), Tudorel Bădărău (5), Ștefan Ionel (4), Silviu Frangulea (2), Ionuț Prună (2), Nicu Lefter (2), Simo Zoltan (1) și Daniel Ionescu (1).

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )