Connect with us

Sport

CSM Botoșani – CSU Galați 28-24 (14-11) FOTO&VIDEO

Published

on

CSM Botoșani câștigă cu emoții în fața formației CSU Galați chiar a condus pe aproape tot parcursul jocului. Ratările foarte multe ale botoșănenilor le-au permis gălățenilor să revină dar în final CSM s-a impus la o diferență de patru goluri.

Prima repriză a fost controlată de CSM Botoșani care a condus de mai multe ori și care a ratat foarte mult. Gălățenii au au profitat de ratările botoșănenilor și la jumătatea primei reprise scorul era egal, 5-5. Ciobotariu&Co au reușit să se desprindă la trei goluri pe finalul primei reprise iar la pauză a fost 14-11.

Elevii lui Radu Roșu au început mai concentrați partea secundă și au reușit să-și mărească avantajul, în minutul 40 scorul fiind 20-15. Gălățenii încearcă să revină, se apropie la un gol în minutul 51 și sunt foarte aproape de a egala. Veteranii Florin Ciobotariu și Cristian Adomnicăi au făcut diferența pe finalul jocului iar CSM Botoșani s-a impus cu 28-24 și în proporție de 90% este calificată la turneul semifinal.

Pentru CSM Botoșani au marcat: Cristian Adomnicăi (8 goluri), Silvian Stoian (6), Florin Ciubotariu (4), Vlăduț Lazoreac (3), Clsudiu Lazurcă (3), Mircea Săulescu (2), Ionuț Vamanu.

Pentru CSU Galați au marcat: Cosmin Olariu (7), Tudorel Bădărău (5), Ștefan Ionel (4), Silviu Frangulea (2), Ionuț Prună (2), Nicu Lefter (2), Simo Zoltan (1) și Daniel Ionescu (1).

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad