Connect with us
banner ad

Sport

Duminică ora 12.00: CSM Botoșani – CSU Galați

Published

on

S-a reluat divizia A la handbal masculin. Mâine, începând cu ora 12.00, în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă, CSM Botoșani va întâlni pe CSU Galați.

În prima parte a campionatului, botoșănenii au câștigat ambele meciuri jucate împotriva gălățenilor (31-28 și 34-28). Înaintea acestei partide, CSM Botoșani este pe locul doi în clasament cu 19 puncte iar CSU Galați este pe trei cu 12 puncte.

Jucătorii CSM Botoșani sunt optimiști înaintea primului meci official din 2020. Chiar dacă au fost probleme financiare și a existat o stare de incertitudine, Florin Ciubotariu și Cristian Adomnicăi sunt hotărâți să ducă CSM Botoșani șa turneul semifinal și apoi la turneul final.

Începem returul de campionat în compania echipei csu Galați, o contracandidată în lupta pentru turneul semifinal. Va fi un meci dificil deoarece își joacă ultima șansă pentru a intra calculele locului 2 în serie ce duce în următoarea fază a competiției. A fost o stare de incertitudine la echipă deoarece nu se știa dacă mai putem avea finanțare la timp pentru a putea continua această muncă. Conducerea clubului a reușit să aducă noi parteneri puternici iar acest lucru ne arată interesul pentru handbal. Așteptăm și autoritățile locale să se alăture într-o măsură mult mai consistentă acestui ambițios proiect care are la baza și crearea unei pepiniere proprii, fapt confirmat deja cu 70 de copii înscriși într-un timp foarte scurt. Dragi suporteri vă așteptăm la meci!”, a transmis Florin Ciubotariu.

“Sper să avem un parcurs la fel de bun ca și până acum sau chiar mai bun pentru a fi siguri de participarea la turneul semifinal unde să reușim accederea la turneul final. Meciul cu Galați va fi foarte important pentru noi. Vrem să începem returul cu o victorie și să ne consolidăm locul doi în grupă. Sper ca autoritățile să ne srijine în continuare pentru a avea un buget competitiv cu echipele ce vor promovarea în Liga Zimbrilor. Atunci când ai liniște financiară, lucrurile vor merge din bine în mai bine”, a adăugat Cristian Adomnicăi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )