Connect with us
banner ad

Evenimente

Țigări confiscate în nordul județului. Contrabandiștii au scăpat

Published

on

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au descoperit și confiscat 4.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 56.000 de lei.

Ieri seară, în jurul orei 19.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au observat, în zona localităţii Păltiniş, trei persoane care se deplasau dinspre malul împădurit al râului Prut către interiorul ţării, transportând colete voluminoase.

În momentul în care au observat polițiștii de frontieră, contrabandiștii au abandonat coletele și au fugit spre pădure, profitând de condiţiile meteo şi de întuneric.

La inventarierea bunurilor, s-a descoperit cantitatea de 4.000 de pachete cu ţigări, în valoare de 56.000 de lei. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în vederea depistării şi identificării persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )