Connect with us

Administratie

Jandarmi mobilizați pentru meciurile de handbal și fotbal

Published

on

Jandarmii vor asigura ordinea și siguranța publică la două competiții sportive organizate în municipiul Botoșani, în cooperare cu efective de polițiști, pompieri și polițiști locali.

Duminică, 9 februarie, începând cu ora 12.00, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va lua măsurile necesare pentru prevenirea unor fapte de natură contravențională sau penală la meciul disputat la Sala Polivalentă ,,Elisabeta Lipă” de echipele C.S.Magnum Botoșani și C.S.U.Galați, în cadrul Campionatului național de handbal – Divizia A.

În prima zi a săptămânii următoare, începând cu ora 17.30, jandarmii botoșăneni vor acționa în sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în vederea desfășurării în condiții de siguranță și fairplay a meciului de fotbal din Liga I dintre F.C.Botoșani și F.C.Hermannstadt.

De asemenea, jandarmii vor participa zilnic la misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice în mediul urban și rural, prin echipaje de jandarmi sau în sistem integrat împreună cu polițiști, intervenind și luând măsurile care se impun în cazul constatării faptelor antisociale, precum și la apelurile făcute de cetățeni prin numărul unic de urgență 112.

Recomandăm participanților la manifestările sportive să se prezinte din timp la locul de desfășurare a manifestărilor sportive, să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, iar în cazul producerii unor fapte antisociale să solicite în mod direct sau prin apel 112 intervenția acestora.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad