Connect with us
banner ad

National

Iohannis l-a desemnat din nou pe Ludovic Orban pentru funcția de premier VIDEO

Published

on

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut anunțul privind numele noului premier, în direct de la Palatul Cotroceni. Șeful statului a declarat că l-a desemnat tot pe Ludovic Orban să formeze un nou guvern, confirmându-se, astfel, informația publicată în premieră de site-ul realitatea.net.

“Avem un PSD care se opune schimbarilor. Deci, un guvern care vrea sa miste lucrurile, pe de alta parte un PSD care doreste sa opreasca lucrurile”, a spus Klaus Iohannis.

Apoi a continuat: “PNL a dorit sa aduca imbunatatiri legislatiei electorale, a vrut sa reintroduca alegerea primarilor in doua tururi. PSD nu a dorit, a depus motiune, iar motiunea a trecut”.

“Solutia corecta in aceasta situatie este intoarcerea la electorat. Mai simplu spus, inseamna alegeri anticipate. Alegerile anticipate sunt prima mea optiune. Am prezentat partidelor aceasta optiune. Unii au fost de parere ca este bine, altii au fost de parere ca trebuie sa se consulte in partid. Este normal si pot sa inteleg ca este nevoie de discutii interne inainte de a se lua o decizie.

Dar, pana atunci, putem face urmatorul pas. Pasul concret este desemnarea unei persoane insarcinate cu formarea unui nou guvern. Asadar, dupa ce m-am consultat cu toate partidele, il desemnez pe domnul Ludovic Orban sa formeze un nou guvern”, a mai spus Klaus Iohannis.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Joi, 6 februarie 2020

Sursa: REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )