Connect with us
banner ad

Administratie

Proiecte de peste 10 milioane de euro în orașul Ștefănești

Published

on

Primăria orașului Ștefănești va realiza în următorii doi-trei ani proiecte în valoare de peste 10 milioane de euro. Investițiile vizează modernizarea drumurilor, realizarea unei rețele de canalizare și reabilitarea liceului.

Cel mai important proiect în opinia, primarului orașului Ștefănești este “Canalizare și stație de epurare în orașul Ștefănești – valoare 14.893.008 lei”. După realizarea proiectului, poate fi demarată o altă investiție și anume modernizarea a 11 kilometri de drum.

“Avem proiectul de asfaltare a șase kilometri de drum care se va finaliza anul acesta. Mai avem proiectul de canalizare și încă un proiect de modernizare a drumurilor. Am depus un proiect pentru modernizarea a 11 kilometri de drum dar trebuie să finalizam întâi partea de canalizare. Proiectul cuprinde realizarea a 36 de kilometri de canalizare pe drumurile principale. Va exista canalizare în toate satele componente. Urmează să merg la București pentru a semna contractul de finanțare după care vom face următorii pași”, a precizat Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești.

În plus, printr-un proiect cu finananțare norvegiană va fi reabilitată clădirea Liceului Ștefan Luchian precum și sala de sport iar cu fonduri guvernamentale se va realiza centrul cultural.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )