Connect with us

Evenimente

REVIN NINSORILE. Cod Galben până joi la ora 10.00

Published

on

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare valabilă pentru mai multe județe ale țării printre care și Botoșani. Codul Galben intră în vigoare mâine dimineață laora 8.00 și este valabil până joi la ora 10.00.

Potrivit meteorologilor, vor fi intensificări ale vântului, ninsori viscolite în zonele montane din Moldova și local în Muntenia și Dobrogea. Vor fi precipitații, la început ninsori în zona de munte și în nordul Moldovei și mai ales ploi și lapoviță în rest, iar spre seară și noaptea vor predomina ninsorile.
La munte, în nordul și centrul Moldovei, iar din orele serii și în sudul Moldovei, Dobrogea și în cea mai mare parte a Munteniei va ninge, se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări susținute, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității. Rafalele vor depăși 60…70 km/h, iar în zona montană 90…100 km/h.
În a doua parte a zilei de miercuri (5 februarie) și în prima parte a nopții de miercuri spre joi (5/6 februarie) vântul va fi intens și în regiunile vestice și centrale, iar rafalele vor depăși 55…60 km/h.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad