Connect with us
banner ad

Politica

PNL își definitivează candidații la primării până pe 1 martie. Vor fi și câteva surprize

Published

on

Conducerea Filialei Județene PNL Botoșani a stabilit candidații pentru primăria municipiului Botoșani, primăria orașului Flămânzi și primăria orașului Ștefănești. Liberalii au termen până pe 1 martie să-și definitiveze lista de candidați.  

Senatorul Costel Șoptică, președintele Filialei Județene PNL Botoșani, spune că în mare parte sunt stabiliți candidații la primăriile de comune dar încă se mai fac sondaje și analize iar până la finalul acestei luni se vor stabili toți candidații.

“Ne propunem ca până pe data de 15 februarie să avem candidații pentru orașele din județul Botoșani iar până la 1 martie să avem candidații pentru toate UAT-urile, inclusiv pentru Consiliul Județean Botoșani. Indiferent de maniera în care se vor face alegerile pentru Consiliul Județean, din rândul consilierilor sau vot uninominal, noi vom desemna persoana care va candida. În prima parte a lunii martie vom avea lansarea tuturor candidaților. Până în momentul de față avem stabiliți candidații în peste 55 de UAT-uri, într-un municipiu și două orașe”, a spus Costel Șoptică.

Toți primarii PNL care sunt în funcție vor candida pentru încă un mandat. De asemenea, sunt foști liberali care au plecat la PSD și care ar putea reveni.

“Toți primarii PNL în funcție rămân candidații noștri. Nu vor exista primari PSD care să candideze din partea PNL. Dacă va fi o excepție sau două, sunt foști liberali care într-o anumită conjunctură au ajuns să fie la alte partide”, a mai spus Costel Șoptică.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )