Connect with us

Politica

Florin Ghiorghiță: “E posibil să susținem un alt candidat în afara domnului Flutur”

Published

on

Partidul Dreapta Liberală își va anunța în următoarele zile candidatul la Primăria Botoșani. Deși a făcut la un moment dat echipă cu Cătălin Flutur, Florin Ghiorghiță, președintele Partidului Dreapta Liberală, îi pregătește un contracandidat actualului primar.

Partidul Dreapta Liberală și-a stabilit candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și urmează să-și anunțe candidatul la Primăria Botoșani. Potrivit reprezentanților acestui partid, candidatul la Primăria Botoșani are experiență politică și poate obține un rezultat foarte bun.

“Nu s-a luat încă o decizie dar vom hotărî candidatul în viitorul apropiat. Vom avea discuții. E posibil să susținem un alt candidat în afara domnului Cătălin Flutur. E posibil să-i acordăm un sprijin domnului Flutur, în turul doi. Vom colabora cu toți cei care vor să facă ceva pentru municipiul Botoșani”, a spus Florin Ghiorghiță.

Cert este că Dreapta Liberală nu îl va susține pe Cosmin Andrei, candidatul PSD, în cazul în care acesta va intra în turul doi cu Cătălin Flutur.

“Se exclude în totalitate. Domnul Cosmin Andrei ar trebui să se roage să intre în turul doi. Nu cred că va reuși. În turul doi vor intra domnul Flutur și candidatul Dreptei Liberale. Pe mine nu mă interesează să candidez la primărie. Poate voi fi pe lista la Consiliul Local”, a mai spus Ghiorghiță.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad