Connect with us
banner ad

Politica

Liberalii nu se grăbesc să facă alianțe cu ALDE sau USR. Șoptică: “Raportul de negociere se schimbă”

Published

on

Liberalii nu iau în calcul realizarea unor alianțe cu alte partide înaintea alegerilor locale. Chiar dacă s-a vorbit despre eventuale alianțe cu ALDE, PMP și USR, liderii PNL spun că deocamdată nu se pune problema.

Senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, susține că de la nivel central nu s-a luat nicio decizie în privința alianțelor și că până în momentul de față nu a avut discuții cu niciun partid politic de pe plan județean. El a precizat că așteaptă să vadă rezultatele sondajelor care urmează a fi realizate pe plan județean după care se va lua o decizie.

“Este prematur să discutăm despre alianțe. Când îți propui să faci o alianță, trebuie să ai anumite măsurători. Nu s-a discutat nimic la nivel central în sensul de a face alianțe local. La Arad, ALDE este asociat în continuare cu PSD-ul. Eu nu am luat în calcul să facem o alianță pe plan local. Am avut o discuție cu cei de la ALDE și PMP dar pe alte subiecte, despre deconcentratele pe care ei le doresc. Nici vorbă de alianțe. Am citit și eu în presă dar nu vreau să comentez.  Cu USR sunt niște discuții mai serioase la nivel național dar lucrurile sunt într-o continuă negociere. În București, pe ultimele sondaje, PNL este cu câteva procente peste USR. Raportul de negociere se schimbă. Se așteaptă rezultatul unor analize sociologice serioase”, a precizat senatorul Costel Șoptică.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )