Connect with us

Politica

Dreapta Liberală mizează pe foștii membri PD și PDL: “Nu se regăsesc în PNL”

Published

on

Liderii Partidului Dreapta Liberală vor să aducă oameni cu experiență în politică și care în ultima perioadă au făcut pasul în spate. Ei mizează pe foști membri PD și PDL care nu au acceptat să facă pasul către PNL.

Florin Ghiorghiță, președintele Filialei Județene a Partidului Dreapta Liberală, spune că această formațiune politică va avea candidați la toate primăriile din județ plus liste la consiliile locale.

Avem undeva la aproape 45 de organizații la nivel de județ. Cu siguranță la alegerile locale vom avea liste complete în toate localitățile. Vrem oameni în secțiile de votare, vrem să urmărim procesul electoral și vrem să obținem rezultate în fiecare localitate. Vreau să fim foarte bine organizați. Sunt discuții cu oameni din foarte multe localități. În PNL nu s-au regăsit mulți dintre cei care au fost în PD sau PDL. Mulți dintre ei sunt oameni valoroși la nivel local. Am purtat discuții și voi purta în continuare. Mulți dintre ei nu se regăsesc sau chiar au plecat din PNL. Îi vom aborda pentru un sprijin în alegerile locale și parlamentare, a spus Florin Ghiorghiță.

La alegerile prezidențiale, Dreapta Liberală a obținut peste 1000 de voturi în județul Botoșani iar reprezentanții acestui partid își propun un rezultat mult mai bun.

„La alegerile prezidențiale am scos un număr important de voturi în județul Botoșani. Vă aduc aminte că domnul Țâbuleac a câștigat în fața domnului Conțac la 500 voturi. Domnul Flutur a pierdut în fața domnului Portariuc la 200 și ceva de voturi. Ne dăm seama cât de important este fiecare vot. Se va negocia pe fiecare vot în parte, pe fiecare organizație în parte”, a adăugat Ghiorghiță.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad