Connect with us
banner ad

Politica

Costel Șoptică: “Nu cred că va trece moțiunea de cenzură a PSD-ului”

Published

on

Chiar dacă au o majoritate la limită în Parlament, liberalii sunt convinși că moțiunea PSD-ului nu va trece. Cel mai probabil, votul pentru moțiunea de cenzură va fi pe data de 10 februarie.  

În același timp, liberalii sunt sceptici că mai pot fi organizate alegeri anticipate și spun că luna aceasta se vor clarifica lucrurile.

“Moțiunea de cenzură se va citi luni, la ora 14.00. Cred că pe 10 februarie se va vota și se vor clarifica lucrurile. Cert este că timpii rămași pentru a lua în calcul eventuale alegeri anticipate sunt relativ comprimați. luna februarie este o lună definitorie în acest sens. Altfel, nu mai pot fi organizate alegerile anticipate înaintea alegerilor locale. Să organizăm alegeri anticipate în iulie sau august, nu are rost”, a declarat senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

Liberalii au infirmat zvonurile că vor vota moțiunea PSD pentru a forța organizarea de alegeri anticipate și spun că premierul Ludovic Orban nu va demisiona.

“Nu o să votăm moțiunea. În niciun caz nu vom face ceea ce au făcut cei de la PSD. Noi susținem guvernul, vă garantez că premierul Ludovic Orban nu își va înainta demisia. Eu nu cred că va trece moțiunea de cenzură a PSD-ului și probabil alegerile pentru primari vor fi din două tururi iar alegerea președintelui Consiliului Județean se va face din rândul consilierilor județeni”, a adăugat liderul PNL Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )