Connect with us
banner ad

Sport

Chindia – FC Botoșani 0-1. Victorie obținută în minutul 90

Published

on

FC Botoșani s-a deplasat la Ploiești pentru primul meci oficial din 2020 unde a întâlnit pe Chindia Târgoviște o formație care în tur s-a impus cu scorul de 3-0, pe stadionul Municipal.

Echipa antrenată de Marius Croitoru s-a instalat în jumătatea de teren a gazdelor încă din primul minut dar foarte greu a reușit să desfacă defensive lui Viorel Moldovan. Prima ocazie de gol a venit în minutul 21 când Dugandzic a reluat din interiorul careului dar Ashkovski nu reușește să împingă mingea în poartă din doi metri. Finalul primei reprise a aparținut tot botoșănenilor care au trimis de două ori mingea în bară. În minutul 42 Stefan Ashkovski trimite un șut-centrare iar mingea lovește bara. Trei minute mai târziu, Denis Haruț execută bine o lovitură liberă din marginea careului lovește din nou bara iar prima repriză se încheie la egalitate, scor 0-0.

Partea secundă începe cu o mare ocazie a Chindiei. Neguț scapă pe contraatac dar nu reușește să trimită mingea pe poartă.

În minutul 75, atacantul Marko Dugandzic a marcat dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Două minute mai târziu, gazdele au o șansă mare de gol dar mingea șutată de Neguț lovește bara. Finalul jocului este controlat de FC Botoșani iar în minutul 90 atacantul croat Marko Dugandzic a marcat cu un lob peste portarul gazdelor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )