Connect with us

Sport

Electroalfa a devenit principalul sponsor al CSM Botoșani

Published

on

Clubul CSM Botoșani a încheiat un parteneriat cu compania Electroalfa care începând cu data de 1 februarie va deveni principalul sponsor al echipei de handbal.

După o perioadă de incertitudine, lucrurile încep să reintre în normalitate iar CSM Botoșani va continua lupta pentru promovarea în primul eșalon al handbalului românesc. De curând, alături de CSM Botoșani au venit câteva companii din județul Botoșani iar începând cu data de 1 februarie, sponsorul principal va fi Electroalfa.

“Începând cu luna februarie, CSM Botoșani semnează un contract de parteneriat cu grupul de firme Electroalfa pentru sprijinirea echipei în relizarea obiectivelor de performanță propuse. Începând de la data de 1 februarie, Electroalfa devine partener CSM Botoșani! Alături de acest partener foarte puternic, dorim să ne îndeplinim obiectivele și să creăm împreună o imagine unitară a performanței la nivelul orașului Botoșani”, au anunțat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Compania Electroalfa s-a mai implicat în sport și în anii trecuți. A fost unul dintre sponsorii clubului FC Botoșani iar ulterior a susținut financiar o campioană mondială la haltere.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad