Connect with us

Economic

Doi tineri antreprenori și-au dat mâna pentru a ajuta un campion

Published

on

Iustin Marineac și Mihai Venedict, doi tineri antreprenori din județul Botoșani, se implică pentru a-l ajuta pe Iulian Rotariu, pompierul botoșănean cunoscut în toată țara pentru performanțele obținute la ultramaton.

Mihai Venedict, managerul centrului WorkTape, se ocupă de aproximativ un an de recuperarea medicală a campionului botoșănean. În plus, el este și unul dintre sponsorii lui Iulian Rotariu, a organizat  mai multe acțiuni de promovare și a scos un calendar cu sportivul botoșănean.

De curând, alături de Iulian Rotariu a venit un alt tânăr antreprenor botoșănean. Este vorba de apicultorul Iustin Marineac care i-a oferit mai multe produse. Aceste produse apicole îl vor ajuta pe Iulian Rotariu să pregătească ultramaratonul din Vietnam.

“Ferma Apicolă Marineac este cel mai mare producător de produse apicole din județul Botoșani și îl susține prin intermediul nostru pe campionul mondial la ultramaraton Iulian Rotariu pentru a avea mai multă energia în cursa din Vietnam. Mulțumim”, este mesajul postat de Mihai Venedict.

În ultimii ani, Ferma Apicolă Marineac a sponsorizat mai mulți sportivi de performanță din municipiul Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad