Connect with us

Evenimente

A fugit de polițiști dar a fost prins după patru zile

Published

on

Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Săveni au emis ordonaţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 29 de ani din comuna Ştiubieni, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de  conducere fără permis.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 23 ianuarie, acesta a condus un autoturism pe drumul comunal DC16, în afara localităţii Negreni, fără a poseda permis de conducere.

Mai mult de atât, tânărul nu a oprit la semnalul  efectuat de către poliţiştii rutieri, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia în trafic. Ulterior, a abandonat autoturismul pe raza localităţii Ştiubieni şi a fugit, împrejurare în care a pierdut cheia de contact a autoturismului.

În cauză s-a dispus ridicarea autoturismului în vederea continuării cercetărilor.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit faptul că autovehiculul nu are poliţă de asigurare obligatorie valabilă, iar inspecţia tehnică periodică este expirată din luna noiembrie 2019.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad