Connect with us

Administratie

Vatmani trimiși la școală pentru a fi șoferi de autobuz

Published

on

Tramvaiele nu vor mai circula câțiva ani în municipiul Botoșani deoarece calea de rulare va fi înlocuită printr-un proiect european. Pentru a nu disponibiliza vatmanii, conducerea Eltrans îi trimite la școală pentru a obține permisul de conducere, categoria D, astfel încât să poată conduce autobuze.

Victor Ivănescu, directorul societății Eltrans, spune că nu vor fi disponibilizări în momentul în care tramvaiele nu vor mai circula în municipiul Botoșani.

“În perioada următoare demarăm procedura de școlarizare a unor vatmani. Probabil, până vor fi livrate autobuzele, vom finaliza și școlarizarea vatmanilor. Taxatorii vor rămâne. O parte din personalul depoului va rămâne. Șapte dintre tramvaiele pe care le avem vor fi folosite și după finalizarea proiectului. Le vom moderniza și vor fi ac rezerve. Celelalte tramvaie vor trebui dezmembrate și vândute ca piese de schimb. Vom face o echipă care se va ocupa de valorificarea acelor tramvaie. O parte din personal va fi distribuit la serviciul parcări. De asta nici nu am făcut multe angajări acolo”, a spus Victor Ivănescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad