Connect with us

Administratie

Licitația pentru autobuze se finalizează luna aceasta. Termenul de livrare este de 5 luni

Published

on

Eltrans a demarat procedura pentru achiziția în leasing operațional a nouă autobuze care urmează să înlocuiască tramvaiele. Deschiderea ofertelor se va face la sfârșitul acestei luni iar în maxim 150 de zile de la desemnarea câștigatorului vor ajunge la Botoșani cele nouă autobuze.

După semnarea contractului pentru reabilitarea căii de rulare a tramvaiului pe linia 101, Eltrans a demarat procedura de licitație pentru achiziția în leasing operațional a nouă autobuze. Șase firme s-au arătat interesate iar unele au cerut clarificări suplimentare fapt care a dus la prelungirea termenului de  depunere a ofertelor.

“Termenul de depunere a ofertelor a fost 20 ianuarie. Sunt șase ofertanți interesați iar la solicitarea lor, am amânat termenul până pe 30 ianuarie”, a delarat Victor Ivănescu, directorul societății Eltrans.

Directorul Eltrans speră ca după desemnarea câștigatorului să nu apară contestații și să poată încheia contractul.

“Sper să nu fie contestații la licitație. După ce deschidem ofertele, vom stabili câștigătorul. Avem un termen de livrare al autobuzelor. Livrarea va trebui făcută în termen de 150 de zile de la data semnării contractului. Cu veniturile pe care noi le obținem acum, acoperime cheltuielile care vor fi cu leasingul operațional”, a adăugat Ivănescu.

Cele nouă autobuze vor fi folosite până în momentul în care se va finaliza proiectul de modernizare a transportului local cu tramvaiul și până când vor fi cumpărate noile tramvaie.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad