Connect with us

Politica

Costel Șoptică: “PSD-iștii suferă de sindrom postguvernare”

Published

on

În disperarea care i-a cuprins de câteva luni, din cauza prăbușirii de credibilitate în fața cetățenilor, reprezentanții PSD aruncă disperat în spațiul public tot veninul de care mai dispune, folosind ca principale arme de atac minciuna, dezinformarea și manipularea fățișă.

PSD-iștii, în marea lor majoritate, suferă de sindrom postguvernare, o afecțiune chinuitoare, greu de îndurat pentru ei. Este incredibil cum pierderea puterii le provocă zbateri agonizante și ură viscerală pentru toți aceia care nu-s cu ei, pentru cei care, direct sau indirect, le-au luat pârghiile puterii din mână și care le contestă dreptul de a fi stăpânii absoluți ai României.

După o perioadă de buimăceală, divizia de minciună propagandistică a PSD s-a regrupat și a intrat din nou în luptă. Ultima armă pe care o mai au la îndemână și cu care mai luptă este MINCIUNA. Însă, problema lor este că românii au început să fie imuni la scenarită și nu mai acceptă să fie duși de nas. Ei nu înțeleg că toată sfidarea și aroganța pe care le-au emanat  cât au fost la putere, se întorc, firesc, împotriva lor.

În aceste condiții, câtă credibilitate mai pot avea ei în fața electoratului? Câtă lipsă de simț al ridicolului? Au avut tot timpul să se preocupe de interesul și nevoia cetățeanului. N-am avut norocul să vedem așa ceva. S-au preocupat însă, insistent, de salvarea colegilor cu probleme penale din ghearele justiției și au alocat discreționar fonduri doar către propria clientela.  Tot felul de neaveniți au fost promovați în funcții în care nu aveau ce căuta – fapt recunoscut public într-o rătăcire de sinceritate a unor lideri ai acestui partid.

Este regretabil însă că membrii PSD nu conștientizează consecințele dăunătoare ale faptelor lor, trecute și actuale. Ne-am obișnuit cu tot felul de atacuri din partea PSD, pe care le demontăm de fiecare dată cu argumente. Cetățenii de bună credință știu să cântărească foarte bine faptele Guvernului Orban și minciunile propagandiste ale PSD. Preocuparea PNL este asigurarea unei guvernări transparente și corecte, iar măsurile luate nu fac decât să corecteze gravele greșeli ale guvernării PSD, să asigure, pe termen lung, o coerență, predictibilitate și eficiență a cheltuirii banului public, o prioritizare clară a investițiilor, în toate domeniile și o sustenabilitate economică pe care să se bazeze dezvoltarea Romaniei.

Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani, prin președinte, senator Costel Șoptică

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad