Connect with us

Economic

Compania Hidroplasto lansează o nouă gamă de produse fabricate în Botoșani FOTO

Published

on

Hidroplasto este printre puținele companii din județul Botoșani care an de an lansează noi produse fabricate pe plan local. De curând, reprezentanții companiei au anunțat produsele lansate pe piață. Este vorba de profile de etanșare pentru impermeabilizarea rosturilor de dilatație și turnare, precum și sisteme de etanșare 2020 care sunt potrivite și pentru aplicații în contact cu apa potabilă.

Structurile din beton hidroizolant au devenit din ce în ce mai importante în ultimii ani. Rosturile din cadrul acestor construcții, a căror proiectare și impermeabilizare necesită o atenție deosebită atât din partea proiectanților cât și a antreprenorilor, s-au dovedit de multe ori a fi călcâiul lui Ahile.

“Multe din eșecurile pe care le-am întâlnit în timpul muncii mele de expert în domeniu, provin dintr-o lipsă de familiarizare cu diversele tipuri de etanșare a rosturilor, mecanismele care stau la baza lor și aplicațiile practice. Mai mult, foarte des lipsa generală a conștientizării problemei este cea care previne acordarea atenției cuvenite etanșării rosturilor și în mod special, bunei practici pe teren. Defectele și eșecurile de construcție pot fi, în același timp, foarte instructive. Înțelegerea erorilor ajută invariabil la evitarea capcanelor de acest tip în viitor. În afară de fabricarea în Botoșani a acestor sisteme, oferim și suport tehnic pentru diversele sisteme de etanșare a rosturilor precum și îndrumare în ceea ce privește diferitele aspecte ale proiectării, pregătirii terenului și implementării.
Ca să se obțină o impermeabilizare satisfacătoare, observarea bunelor practici atât de către proiectanți cât și de către antreprenori este obligatorie.
Prin tehnologia pe care o promovez, prin produsele și sistemele fabricate în Botoșani, sper să ajut la prevenirea eșecurilor ce rezultă din etanșarea neadecvată a rosturilor în structurile de beton hidroizolant”, spune Cătălin Silegeanu, managerul companiei Hidroplasto.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad