Connect with us

Politica

Florin Țurcanu: “Eu sunt un bărbat adevărat”

Published

on

Sentința în procesul lui Florin Țurcanu, președintele ALDE Botoșani, a fost amânată pentru data de 29 ianuarie. Liderul ALDE susține că nu are emoții și că va accepta decizia magistraților Tribunalului Botoșani.

Prezent într-o conferință de presă la sediul ALDE, Florin Țurcanu a vorbit despre situația în care se află. El susține că nu are emoții în ceea ce privește decizia care va fi luată de către judecătorii Tribunalului Botoșani și că va accepta sentința. Mai mult, el spune că este puternic și că nu va cere milă și îndurare de la nimeni.

“Vom aștepta cu toții, vom vedea decizia. Nu vă faceți griji. Florin Țurcanu este puternic, este demn să ducă mai departe cu onoare și cu demnitate, indiferent ce îi oferă viața. Nu o să-l vedeți în genunchi, nu o să-l vedeți cu mâna întinsă și nici nu va cere de la nimeni nici milă și nici îndurare. Cu demnitate voi merge până la capăt. Eu sunt un bărbat adevărat care trec prin viață așa cum trec bărbații adevărați. Care sunt femei, încep să plângă, să se sperie, să caute milă, să caute ajutor. Eu nu caut. Merg mai departe. O să-mi susțin echipa până la capăt”, a spus Florin Țurcanu.

Liderul ALDE s-a arătat deranjat de faptul că se vorbește foarte mult despre procesul pe care îl are comparative cu alți politicieni care sunt judecați.

“De ce nu sunteți îngrijorați de primarul Cătălin Flutur care este și el în instanță, cu un dosar mai greu, cu fapte mai grele. Puteți rămâne fără primar. De ce numai la mine așa grij mare. Mai sunt și alții care au dosare și nu văd așa o grijă mare”, a mai spus Florin Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad