Connect with us

Sport

FC Botoșani pregătește încă trei transferuri. Valeriu Iftime: “Dacă vine ăla, nu mai dorm noaptea”

Published

on

Oficialii FC Botoșani negociază cu încă trei jucători străini. Doi dintre aceștia vor semna în cursul săptămânii viitoare. Este vorba de un fundaș spaniol și doi mijlocași ofensivi din Albania și Belgia.  

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, spune că jucătorul albanez va semna în zilele următoare. De asemenea, tot în zilele următoare ar putea semna și un jucător belgian care joacă atât pe postul de mijlocaș central cât și în zonele laterale.

“În afara atacantului croat care deja a semnat, mai avem un abanez foarte bun. Săptămâna următoare îl vom legitima. În plus, va veni un belgian. Nu este pregătit așa cum trebuie dar este foarte bun iar Marius îl vrea la echipă”, a spus Valeriu Iftime.

Conducătorii clubului FC Botoșani mai sunt în discuții și cu un fundaș central spaniol care și-a făcut junioratul la Sevilla.

“Suntem în discuții cu un fundaș central spaniol. Dacă vine ăla, nu mai dorm noaptea. A jucat la Sevilla, la U21. I-am făcut o ofertă și așteptăm răspunsul lui. El a avut o accidentare și încearcă să revină. Eu sunt mulțumit și de Șeroni. Dacă se pune pe picioare, e fotbalist. Îl mai avem pe Haruț care poate juca pe postul de fundaș central”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad