Connect with us

Politica

ALDE Botoșani a mai racolat un primar PSD / VIDEO

Published

on

Încă un primar PSD a trecut la ALDE. Acesta este nemulțumit că social democrații nu l-au sprijinit pentru a realiza proiecte în comună și a decis să intre în echipa lui Florin  Țurcanu.

ALDE se pregătete de alegerile locale de la începutul lunii iunie și deja și-a desemnat mai mulți candidați pentru primăriile din județul Botoșani. În ultima perioadă, în ALDE au  intrat atât oameni care nu au mai făcut politică dar și primari și viceprimari în funcție, în special de la Partidul Social Democrat. Ultima achiziție a celor de la ALDE Botoșani este primarul comunei Românești. El susține că a plecat din PSD deoarece șefii partidului i-au promis ca va primi finanțare pentru a realiza mai multor investiții dar nu a realizat decât un singur proiect în acest mandat.

“Când am aderat la PSD și mi s-a propus funcția de primar, am avut niște cerințe care erau necesare la nivelul comunei. Mi-au promis dar într-un final s-a aprobat o singură grădiniță. Alte proiecte, respectiv asfaltarea a cinci kilometri de drum comunal și construirea unei săli de sport nu s-a aprobat. Nu am realizat ceea ce am promis electoratului. Asta m-a determinat să mă înscriu în ALDE”, a spus Dumitru Buzoianu, primarul comunei Românești.

Tot la ALDE a intrat și Todiriță Leampăr, fiul fostului primar al comunei Vorniceni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad