Connect with us

Administratie

Proiect de 2,5 milioane euro demarat după șapte ani de așteptare / FOTO

Published

on

Un proiect în valoare de 2,5 milioane de euro, finanțat din fonduri europene, a fost în sfârșit demarat. Constructorul a adus o parte dintre materialele și utilajele necesare și a început să lucreze.

În urmă cu mai bine de șapte ani, Primăria comunei Pomârla a demarat procedura pentru obținerea finanțării în vederea realizării unui sistem de apă și canalizare. S-a realizat un proiect, s-a obținut o finanțare europeneană de 2,5 milioane de euro dar problemele au continuat și au fost multe până în momentul în care s-a finalizat licitația și s-a dat ordinul de începere al lucrărilor.

“Am dat ordinul de începere a lucrărilor pentru a se realiza săpăturile în perioada aceasta deoarece suntem în întârziere. Constructorul a început să aducă țevile. Termenul de finalizare este în acest an dar este foarte greu să realizăm întreaga lucrare în câteva luni și de aceea vom solicita o prelungire. Un lucru foarte bun este că firma care va executa lucrările va angaja 35 de persoane din comună. Este un proiect foarte așteptat și în același timp un proiect bine gândit și avem debitul suficient pentru a face față”, ne-a spus Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla.

Prin acest proiect se va realiza un sistem de apă și canalizare de 13 kilometri în localitatea Pomârla, acesta urmând a fi ulterior extins.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad