Connect with us

Politica

Lucian Borfotină, candidat ALDE: “Bătălia mea este cu PSD-ul și cu Cosmin Andrei”

Published

on

Prezent în emisiunea Dialog Deschis de la Telem, Lucian Borfotină, candidatul ALDE la Primăria Botoșani, a declarat că primul său obiectiv politic este intrarea în turul doi al alegerilor locale.

Lucian Borfotină spune că principalul său adversar este viceprimarul Cosmin Andrei, candidatul Partidului Social Democrat. Dacă va reuși să intre în turul doi, candidatul ALDE consideră că îl poate învinge Cătălin Flutur, actualul primar al municipiului Botoșani.

“Va fi o bătălie frumoasă. Eu încerc să ajung în turul doi. Cele mai mari șanse le are primarul în funcție și cred că bătălia mea este cu PSD-ul și cu Cosmin Andrei. Dacă reușesc să intru în turul doi, datele problemei se vor schimba. Din ce știm noi, sigur vor fi două tururi. Eu am demonstrat la Cristești. Din punctul meu de vedere, Cosmin Andrei încă nu a demonstrate nimic”, a spus Lucian Borfotină.

Optimist este și Bogdan Dăscălescu, candidatul ALDE la Consiliul Județean. El încă nu își cunoaște adversarii de la PSD și PNL dar spune că poate produce o surpriză.

„Alegerile locale se bazează pe oameni și mai puțin pe partide. Poate nu am notorietate foarte mare în momentul de față dar cei care mă cunosc mi-au promis că mă vor susține și vor face efectiv campanie pentru mine. Prin martie-aprilie vom face un sondaj și vom vedea cum abordăm campania electorală. Eu cred în șansa mea. Votul uninominal consider că mă avantajează. Aștept să văd cum se decide la București, dacă președintele Consiliului Județean va fi ales uninominal sau din rândul consilierilor”, a precizat Bogdan Dăscălescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad