Connect with us

Politica

Competiție internă în USR pentru desemnarea candidaților la Primăria Botoșani și CJ

Published

on

În Filiala USR Botoșani va urma o competiție internă în urma căreia se vor desemna candidații pentru funcția de primar al municipiului Botoșani și pentru cea de președinte al Consiliului Județean.

Pentru funcția de primar vor să candideze Gelu Graur și Marcel Gheorghiță (președintele Organizației Municipale USR Botoșani) iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean sunt două variante. Este vorba de Adrian Hobjilă și Andrei Drancă (președintele Organizației Județene USR Botoșani).

“Urmează două cicluri de dezbateri. Pe 2 februarie vom avea prezentarea candidaților. Pe 9 vom avea din nou un rând de dezbateri și un sistem de speed dating, candidații vor sta la câte o masă iar membrii vor avea ocazia săpună întrebări”, a spus Andrei Drancă, președintele USR Botoșani.

“Există discuții între noi, există negocieri, există dezbateri și încercăm să ducem în față persoanele cele mai representative atât pentru votanți cât și pentru USR Botoșani. Aceste dezbateri chiar există și trebuie să existe”, a afirmat Gelu Graur care exclude un eventual “blat” cu Cătălin Flutur la aceste alegeri locale dar în același timp spune că nu poate fi aruncată vina doar asupra unei persoane:

“Suntem nemulțumiți de cum arată orașul. Cătălin Flutur nu poate fi tras la răspundere ca fiind singurul vinovat. Știți foarte bine care este balanța puterii în Consiliul Local. Dacă arătăm toți cu degetul la Cătălin Flutur, suntem de suprafață. Aceeași problem a avut-o și domnul Portariuc. Sunt și chestii personale care intervin. Nu putem arăta cu degetul către o singură persoană”.

În schimb, Adrian Hobjilă a declarat: “Îi reproșăm lui Cătălin Flutur lipsa de viziune. Botoșaniul a rămas un oraș închistat, vechi”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad