Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “A venit un albanez foarte bun. Mai căutăm un număr 10”

Published

on

După fundașul Alin Șeroni și atacantul Marko Dugandzic, FC Botoșani pregătește încă două achiziții. Este vorba de un albanez care a venit în probe și care deja l-a convins pe Marius Croitoru.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, spune că în zilele următoare va semna un jucător ofensiv care deja se pregătește cu echipa în Turcia și încă sunt discuții pentru aducerea unui înlocuitor pentru Ongenda.

“A venit un albanez foarte bun. El a venit în probe dar Marius spune că îl luăm. Joacă bandă stângă, are 23 de ani. E ceea ce ne trebuie nouă. Acolo îi mai avem pe Ofosu și Keita. Ofosu mi-a spus că rămâne până în vară și este bine. În afară de Miron nu mai pleacă nimeni. Mai căutăm un număr 10 dar încă nu ne-am hotărât. Acolo trebuie să știi fotbal. Vom găsi unul precum Cabrera. Încă mai căutăm”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani este impresionat de croatul Marko Dugandzic care în primele două meciuri amicale a marcat trei goluri.

“Este foarte interesant acest vârf de atac pe care l-am adus acum. Este un vârf de atac bun”, a mai precizat patronul FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad