Connect with us

Sport

Optimism după primele trei meciuri amicale: “Am mari speranțe. Incredibil cum au pasat”

Published

on

Chiar dacă FC Botoșani a pierdut două dintre cele trei meciuri amicale jucate în cantonamentul din Turcia, oficialii clubului sunt foarte optimiști și spun că atmosfera este bună la echipă.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a mers în cantonamentul din Turcia pentru a vedea cum joacă echipa în meciurile amicale.

“Am văzut două din cele trei meciuri de până acum. Cu Legia Varșovia a fost un meci mai complicat pentru că e o echipă la un alt nivel. Ieri am jucat cu o echipă în care Marius a băgat echipa a doua. În ultimele 20-30 de minute au intrat toți copiii. Mai avem două meciuri în care Marius vrea să joace cu echipa de bază. Important este că avem o atmosferă bună, muncesc mult”, a spus Valeriu Iftime care se declară optimist că FC Botoșani poate prinde play-off-ul.

“Eu am mari speranțe după cum arată atmosfera. Îmi place foarte mult George Miron care joacă meci de meci, pune osul. Nu se menajează. Echipa este omogenă iar Marius are soluții. Îmbucurător este că avem câțiva copii foarte buni. Am jucat cu Legia Varșovia iar un sfert de oră nu găseau mingea. Incredibil cum au pasat. Nu înțelegeau ce e acolo”, a adăugat patronul FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad