Connect with us

Cultura

Reacții după Concertul pentru Anul Nou. VEZI ce mesaje au postat artiștii

Published

on

Artiștii care au cântat vineri seară în Concertul pentru Anul Nou au rămas impresionați de amploarea evenimentului și de publicul botoșănean. Au postat mesaje pe conturile de facebook prin care au mulțumit celor peste 2000 de oameni care au umplut Polivalenta.

Chiar dacă sunt obișnuiți cu evenimente de amploare, membrii trupei Holograf s-au simțit foarte bine la Botoșani și au mulțumit organizatorilor concertului. „Minunat Botosani!!! Superlativ totul!!!! Multumim!!!!”, a fost mesajul trupei Holograf.

Paula Seling a postat și ea un mesaj pentru botoșăneni și organizatorii Concertului pentru Anul Nou.

“Peste două mii de oameni prezenți la Sala Polivalenta din Botoșani, pentru un spectacol de excepție, alaturi de Orchestra Filarmonicii Botoșani, pentru prima parte a concertului Holograf Simfonic. Felicitări organizatorilor, lui Liviu Sorinel, pentru toata punerea în scenă, pentru ideea și organizarea minunate. Multumesc publicului fantastic, m-am simțit ca o printesă, a postat Paula Seling pe contul de facebook.

Impresionat a fost și chitaristul Alex Calancea care a postat: “Emotii mari pentru mine pe scena de aseara la concertul “Holograf Simfonic” de la Sala Polivalenta, Botosani. Un concert cu voci superbe si cu legendarii “Holograf” intr-un concept putin “altfel”. Felicitari organizatorilor pentru un spectacol de mare anvergura si multumesc minunatului public pentru o primire atat de calduroasa!”.

Cel mai emoționat a fost botoșăneanul Gelu Graur. A mulțumit publicului botoșănean care a creat o atmosferă superbă.

„Niciodata…NICIODATA, nu am fost atat de emotionat ca aseara! As vrea sa stiu cum sa va multumesc astfel incat sa imi simtiti trairea! Ma inclin in fata voastra si va spun: M-ati incarcat pozitiv pentru 10 ani!!!”, a fost mesajul lui Gelu Graur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad