Connect with us
banner ad

Cultura

Concert la SUPERLATIV în Polivalenta din Botoșani GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

Au anunțat că va fi cel mai mare concert indoor organizat vreodată la Botoșani și așa a fost. Cel mai mare număr de spectactori în Sala Polivalentă, peste 75 de artiști pe scenă, un concert de peste trei ore, o sonorizare foarte bună, lumini, artificii și o premieră pentru trupa Holograf.

Peste 2000 de oameni au venit să asiste vineri seara la Concertul pentru Anul Nou, un eveniment la care s-a lucrat mai bine de trei luni. Au fost angrenați foarte mulți oameni în organizarea acestui concert iar în final totul a fost la superlativ.

Mezzosoprana Maria Miron și tenorul Andrei Fermeșanu au deschis spectacolul după care Paula Seling a încălzit publicul pentru partea a doua a spectacolului. A cântat melodii foarte cunoscute iar oamenii au reacționat imediat. Spectacolul a continuat cu un moment superb oferit de botoșăneanul Gelu Graur care a urcat pe scenă cu tricolorul și a interpretat melodia “România” care îi aparține lui Adrian Daminescu. Modul în care a interpretat Gelu Graur această melodie și mesajul transmis i-a făcut pe mulți spectatori să se ridice în picioare și să-l aplaude. A coborât de pe scenă cu lacrimi în ochi fiind mai emoționat decât la Vocea României.

A urmat ADDA cu “Nu plânge Ana” și “Lupii” după care a venit surpriza pregătită de organizatori. Nu era pe afiș, nu a fost anunțat înaintea spectacolului dar a impresionat prin talentul său. Moldoveanul Alex Calancea, comparat cu celebrul chitarist Jimi Hendrix de la Rolling Stone, a avut un moment apreciat de oamenii veniți în Polivalenta din Botoșani.

Holograf a urcat pe scenă pentru ultima oră de spectacol și a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai appreciate formații românești. Deși a cântat în premieră cu Filarmonica din Botoșani, părea că au în spate multe concerte. Publicul a reacționat extraordinar iar show-ul a fost total.

Finalul a fost unul superb. Toți artiștii au urcat pe scenă și au interpretat melodia “We are the world” iar artificiile au fost cireașa de pe tort.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )