Connect with us

Cultura

Concert la SUPERLATIV în Polivalenta din Botoșani GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

Au anunțat că va fi cel mai mare concert indoor organizat vreodată la Botoșani și așa a fost. Cel mai mare număr de spectactori în Sala Polivalentă, peste 75 de artiști pe scenă, un concert de peste trei ore, o sonorizare foarte bună, lumini, artificii și o premieră pentru trupa Holograf.

Peste 2000 de oameni au venit să asiste vineri seara la Concertul pentru Anul Nou, un eveniment la care s-a lucrat mai bine de trei luni. Au fost angrenați foarte mulți oameni în organizarea acestui concert iar în final totul a fost la superlativ.

Mezzosoprana Maria Miron și tenorul Andrei Fermeșanu au deschis spectacolul după care Paula Seling a încălzit publicul pentru partea a doua a spectacolului. A cântat melodii foarte cunoscute iar oamenii au reacționat imediat. Spectacolul a continuat cu un moment superb oferit de botoșăneanul Gelu Graur care a urcat pe scenă cu tricolorul și a interpretat melodia “România” care îi aparține lui Adrian Daminescu. Modul în care a interpretat Gelu Graur această melodie și mesajul transmis i-a făcut pe mulți spectatori să se ridice în picioare și să-l aplaude. A coborât de pe scenă cu lacrimi în ochi fiind mai emoționat decât la Vocea României.

A urmat ADDA cu “Nu plânge Ana” și “Lupii” după care a venit surpriza pregătită de organizatori. Nu era pe afiș, nu a fost anunțat înaintea spectacolului dar a impresionat prin talentul său. Moldoveanul Alex Calancea, comparat cu celebrul chitarist Jimi Hendrix de la Rolling Stone, a avut un moment apreciat de oamenii veniți în Polivalenta din Botoșani.

Holograf a urcat pe scenă pentru ultima oră de spectacol și a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai appreciate formații românești. Deși a cântat în premieră cu Filarmonica din Botoșani, părea că au în spate multe concerte. Publicul a reacționat extraordinar iar show-ul a fost total.

Finalul a fost unul superb. Toți artiștii au urcat pe scenă și au interpretat melodia “We are the world” iar artificiile au fost cireașa de pe tort.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad