Connect with us

stiri

ALDE mai pregătește două persoane pentru funcții în ministere

Published

on

ALDE Botoșani continuă să-și impună oamenii pe funcții atât la nivel local cât și național. Săptămâna aceasta, Ionuț Zarug a fost numit în funcția de vicepreședinte al ANSVSA dar șefii partidului mai negociază noi funcții.

“Ionuț Zarug a fost șeful Serviciului de Autorizări al DSV Botoșani. Nu îl cunosc de foarte mult timp pe Ionuț Zarug. Știu că este un om dintr-o familie respectabilă și considerăm că are disponibilitatea să învețe și să demonstreze că și de la Botoșani pot proveni oameni care știu ce au de făcut. Cu sprijinul colegilor, o să poată lua niște decizii corecte pentru județ și pentru România”, a spus Florin Țurcanu. Odată cu funcția de vicepreședinte ANSVSA, Ionuț Zarug a primit și sarcini politice. El va trebui să coordoneze colegiul Săveni și să obțină peste zece procente. Șefii ALDE speră să o convingă și pe Manuela Zarug, managerul companiei Serconf, să plece de la PSD și să vină în partidul lui Tăriceanu.

“Va prelua coordonarea colegiului Săveni. Va veni și familia alături de el. Mama lui Ionuț a activat în zona aceasta și poate în  cel mai scurt timp va veni alături de noi. Ionuț Zarug va avea nevoie de sprijinul mamei sale pentru că are o experiență vastă în politică și cunoaște colegiul Săveni”, a mai spus Florin Țurcanu care nu se mulțumește cu funcțiile obținute până acum și încă negociază.

“Vor mai urma și alte persoane. Să avem un pic de răbdare, când vom vedea numirea în Monitorul Oficial, o să vă informez. Vom mai avea două persoane. Vorbim de persoane susținute politic”, susține vicepreședintele ALDE Botoșani.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad