Connect with us

Evenimente

SOLD OUT la Concertul pentru ANUL NOU. Organizatorii suplimentează numărul de bilete în zona VIP

Published

on

S-au vândut toate biletele la Concertul pentru ANUL NOU, cel mai mare eveniment indoor organizat vreodată la Botoșani. Vineri seară, peste 2400 de oameni vor umple Sala Polivalentă pentru a asista la un maraton muzical de aproximativ trei ore.

“Declar oficial SOLD OUT! Datorită numărului foarte mare de solicitări și al epuizării stocului pe vânzarea online, suplimentăm numărul biletelor cu încă 40 de locuri în zona VIP. Acestea se vor vinde la sediul Filarmonicii (0231.516.510) și în ziua concertului la casieria de la intrarea în Sala Polivalentă, începând cu ora 16.00. Sunt așteptați peste 2400 de oameni la concert”, a spus Liviu Sorinel, organizatorul evenimentului.
În organizarea acestui eveniment au fost angrenați un număr mare de oameni, de la sunetiști, electriceni, pompieri, cameramani, personal tehnic şi de scenă, decor, maşinişti și până la agenți de securitate. Sonorizarea va fi asigurată de Proffesional Sound By HD Music România, va fi o scenă de 140 de metri pătrați cu lumini, spoturi și reflectoare plus 3 ecrane (unul central şi două laterale – 60 de metri pătrați). La intrarea în sală va fi un bar  unde se va comercializa apă, cafea, sucuri, vin și şampanie. La mijlocul concertului va fi o pauză de 20 de minute.

Evenimentul este realizat de Liviu Sorinel împreună cu Bradu ArtBlue, Filarmonica “G Enescu” din Botoșani și Asociatia Organizatorilor de Evenimente.

Mai multe detalii despre Concertul pentru ANUL NOU

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad