Connect with us

Administratie

Primăria Mitoc finalizează anul acesta două proiecte de investiții

Published

on

Primăria comunei Mitoc are în derulare mai multe proiecte de investiții în cursul acestui an, unele dintre ele fiind într-un stadiu avansat. Primele două investiții majore care se vor finaliza sunt sala de sport și proiectul de asfaltare.

Cel mai important proiect aflat în derulare vizează asfaltarea a 4,2 kilometri de drum comunal, valoarea investiției fiind de aproximativ un milion de euro.

“La drum s-au sistat lucrările din cauza condițiilor meteo dar le vor relua în primăvară. Eu sper ca până în mai-iunie să fie finalizată investiția. Prin acest proiect se vor asfalta 4,2 kilometri de drum. S-a asfaltat în sfârșit și drumul național Manoleasa – Rădăuți Prut și așteptăm să fie reabilitat și drumul județean Mitoc Avrămeni. Am făcut solicitări către Consiliul Județean și sperăm să realizeze această investiție foarte importantă pentru locuitorii comunei Mitoc”, a precizat Ioan Galiț, primarul comunei Mitoc.

Tot în primăvară se va finaliza și sala de sport care se construiește în apropierea școlii Mitoc. “Constructorul a preconizat că în luna mai va fi finalizată sala de sport. Au lucrat foarte bine până în prezent și probabil se vor încadra în termenul propus. Este un proiect realizat de Compania Națională de Investiții. Noi am pus la dispoziție terenul și o vom racorda la apă și energie electrică. Am făcut deja demersurile către E.ON”, a adăugat primarul comunei Mitoc.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad