Connect with us

Politica

Mihaela Huncă, deputat Pro România: „Nu suntem în descompunere. Există o manipulare”

Published

on

Chiar dacă în ultima perioadă au plecat mai multi parlamentari de la Pro România, deputatul Mihaela Huncă susține că acest partid nu va dispărea după alegerile locale din luna iunie.  

Parlamentarul botoșănean susține că Partidul Pro România a crescut în ultima perioadă și că va demonstra la alegerile locale de anul acesta.

„De trei luni există o manipulare. Au plecat de la noi Tudose, Câmpeanu, Constantin și încă câțiva de acolo. La două-trei apare câte o știre șoc: a plecat Tudose. A plecat Tudose cu o sută de oameni. Eu când am plecat de la PSD, au venit în jur de 200 de oameni alături de mine. Nu a o fost nicio știre senzațională. Noi suntem al treilea grup parlamentar după PSD și PNL. Am făcut pași importanți. Acum un an nu aveam nici măcar un birou în care să ne desfășurăm activitatea. Stăteam pe holuri. Prin rezultatele de până acum am dovedit că facem un altfel de politică și că suntem aproape de cetățeni. Într-un an și câteva luni am ajuns ca Pro România să deranjeze partidele foarte mari. De asta apare și această manipulare. Nu suntem în descompunere. Noi ne întărim organizațiile, avem oameni iar la sfârșitul lunii ianuarie o să venim cu echipa și o să o prezentăm. Pro România nu se desființează. Pro România rămâne alături de cetățeni”, a spus Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad