Connect with us

Politica

ALDE și PNL se aliază și vor să trimită PSD-ul în opoziție “în următorii opt ani”

Published

on

Liderii ALDE și PNL Botoșani s-au întâlnit pentru a pregăti alegerile locale din luna iunie și spun că vor face o alianță pentru a învinge PSD-ul. Anunțul a fost făcut de Florin Țurcanu, vicepreședintele ALDE Botoșani.

“Am discutat împreună cu președintele Partidului Național Liberal. Suntem hotărâți să facem împreună majoritatea la Consiliul Județean și la Consiliul Municipal. Acolo unde rezultatul va fi mai avantajos pentru ambele partide, vom avea doar un singur candidat. Ne propunem să obținem o majoritate confortabilă la nivelul Consiliului Județean, municipiului Botoșani și în orașe și comune. Relații dintre noi și PNL sunt niște relații bazate pe idei clare. Îmi doresc ca PSD-ul să treacă în opoziție la Botoșani, în următorii opt ani. Am discutat cu președintele PNL și i-am recomandat să-și aducă acasă o parte dintre primarii care au plecat la PSD. Am purtat discuții cu acești primari și o parte vor merge la PNL, o parte vor veni la ALDE”, a declarat Florin Țurcanu.

ALDE și-a stabilit candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean dar în același timp este luată în calcul și varianta susținerii candidatului PNL.

“Candidatul formațiunii noastre pentru funcția de președinte al Consiliului Județean va fi Bogdan Dăscălescu. Dacă nu vom putea obține noi această funcție, Bogdan Dăscălescu va fi susținut pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean”, a mai spus Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad