Connect with us

Sport

Valeriu Iftime insistă pentru un stadion nou la Botoșani

Published

on

Patronul FC Botoșani insistă în continuare pentru construirea unui nou stadion în municipiul Botoșani chiar dacă de patru ani mai mult s-a vorbit decât s-a făcut.

Valeriu Iftime spune că va avea din nou discuții cu primarul Cătălin Flutur și speră ca anul acestă să se obțină finanțarea mult așteptată de la Compania Națională de Investiții.

„Să putem genera fotbal adevărat și să avem o stabilitate mentală, trebuie să avem un nou stadion. Un nou stadion presupune o cu totul altă organizare. Vin spectatorii, este o altă emulație. Un stadion nu este doar pentru fotbal ci este pentru oraș. Parcare, restaurante, locuri de joacă pentru copii. Mergi și stai două ore la meci și trei ore pe lângă. Avem acum o șansă, suntem pe o listă sinteză. După patru ani de zile, am reușit să îl punem pe lista sinteză. Cătălin Flutur l-a desemnat pe Cosmin Andrei iar Cosmin Andrei chiar a făcut treabă. A fost la București, s-a dus la CNI. Între timp, s-a schimbat guvernul. Eu am fost la CNI și sunt foarte profesioniști. Sper să continuăm și baza sportivă de la Stăuceni. Terenul ăla e foarte bun dar mai trebuie încă un teren cu iarbă, încă unul sintetic, vestiare, nocturnă. Și o să se facă”, a afirmat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad