Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Chindriș nu pleacă nici în vară”

Published

on

Deși au existat discuții cu mai multe cluburi pentru Andrei Chindriș, fundașul botoșănean nu va pleca până în vară. Oficialii FC Botoșani vor să-l mai țină încă un an și speră să-l vând în străinătate pe cel puțin un milion de euro.

Andrei Chindriș va împlini 21 de ani peste câteva zile dar deja este un jucător de bază la FC Botoșani. În urma evoluțiilor foarte bune, el a fost convocat la naționala de tineret unde a reușit să se impună foarte repede. Valeriu Iftime speră să dea lovitura cu Andrei Chindriș și să fie cel mai bine vândut jucător de la FC Botoșani.

„Nici nu poate fi vorba să plece Chindriș. Chindriș nu pleacă nici în vară. Trebuie să avem o ofertă foarte bună ca să plece în vară. El încă nu este un fotbalist care poate să atace o echipă mare din Europa”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani insistă pentru creșterea și promovarea jucătorilor tineri pe care ulterior să-i vândă pe sute de mii sau chiar milioane de euro.

„Nu aș mai ține copii de 21 de ani la Liga a III-a, gen Piftor sau argentinianul. Căutăm echipe pentru ei la Liga a II-a. Ei nu sunt motivați la Liga a III-a. Lui Corban i-am dat drumul definitiv”, a adăugat Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad