Connect with us

Administratie

Se înlocuiesc tramvaiele cu autobuze? Cosmin Andrei: „Eu sunt neîncrezător în acest demers”

Published

on

Primarul Cătălin Flutur a anunțat că odată semnat contractul de finanțare pentru modernizarea transportului local, societatea Eltrans poate demara demersurile de înlocuire a tramvaielor cu autobuze.

Achiziționarea în leasing operațional a celor nouă autobuze poate dura câteva luni. Asta spune viceprimarul Cosmin Andrei care nu este foarte optimist când vine vorba de înlocuirea tramvaielor.

„Aceasta a fost propunerea societății Eltrans. Eu sunt sceptic în ceea ce privește finalitatea acestei măsuri. Din punctul meu de vedere, până la alegeri nu vor fi scoase tramvaiele, chiar dacă se afirmă acest lucru. Varianta de leasing operațional pe care o propune societatea Eltrans, nu este atât de ușor de accesat. Mai mult, Consiliul Concurenței spune că putem înlocui tramvaiele cu autobuze dar să nu mărim subvenția pe care o acordăm. Autobuzele vor cheltui mai mult, ei și-au asumat că nu vor mai mulți bani de la Consiliul Local. Toți ne dorim să scoatem tramvaiele pentru că reprezintă un pericol public dar nu cred că vor reuși să realizeze foarte repede acest lucru, cei de la Eltrans. Eu sunt neîncrezător în acest demers”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad