Connect with us

Evenimente

A lovit cu mașina un bărbat și a fugit de la locul accidentului. A fost prins în orașul Siret

Published

on

Ieri, un bărbat de 54 de ani, din judeţul Suceava care se deplasa în calitate de conducător auto pe drumul naţional DN 29 C, pe direcţia Cândeşti-Siret, a surprins şi accidentat un bărbat de 49 e ani, din comuna Mihăileni, care se deplasa pe aceeaşi direcţie, pe lângă bicicletă.

După producerea accidentului, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, activitatea acestuia fiind constatată în flagrant de un echipaj de poliţie rutieră aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Poliţiştii au pornit în urmărirea conducătorului auto, fiind solicitat şi sprijinul poliţiştilor de frontieră, acesta fiind interceptat în oraşul Sirect, judeţul Suceava. S-a procedat la testarea alcoolscopică a bărbatului, rezultând o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pietonul a refuzat examinarea medicală.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, conducătorul auto fiind, de asemenea, sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 892 de lei, întrucât nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad