Connect with us

Sport

Valeriu Iftime nu regretă plecarea lui Ongenda: „Niciodată nu i-aș fi dat banii ăia. Mă rog să fie întreg la cap”

Published

on

Patronul FC Botoșani a acceptat să-l cedeze pe Hervin Ongenda la Chievo Verona chiar dacă nu va încasa milioanele de euro la care visa în urmă cu un an.

Valeriu Iftime nu a dorit să spună suma reală a transferului lui Hervin Ongenda la Chievo dar a precizat că FC Botoșani a câștigat din punct de vedere financiar cu acest jucător care a venit liber de contract.

„A trebuit să-i dau drumul. A avut o ofertă de trei ori mai mare ca a mea. Mai avea șase luni la noi. Eu niciodată nu i-aș fi dat banii ăia. Nici acum și nici în anii viitori. Eu mă rog foarte tare ca el să fie întreg la cap, să fie fotbalist. Să nu fie doar un om mutat de impresari. Dacă nu joacă, în vară îl vedeți iar într-o echipă din asta… Poate i-a venit mintea la cap. Nu a fost o afacere așa cum aș fi vrut eu. Acum un an, eu visam la milioane de euro. M-am recalibrat după meciurile proaste pe care le-a făcut. Luăm niște bani dar destul de puțini. Ongenda a fost un capitol interesant pentru noi, pentru marketing. Nu am pierdut financiar”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad