Connect with us

Sport

Marius Croitoru: „Nu-mi fac griji”

Published

on

Marius Croitoru este optimist la startul pregătirii și mulțumit de faptul că a reușit să-și păstreze mare parte din lotul cu care a abordat prima parte a campionatului.

La început de an, antrenorul botoșănean a spus că urmează o perioadă foarte dificilă dar nu este îngrijorat deoarece are mare încredere în jucătorii pe care îi are în lot.

„Îmi doresc să fiu sănătos atât eu cât și băieții. Împreună plecăm la drum, într-o perioadă care nu este ușoară, este perioada în care se acumulează, vor fi momente grele dar am băieți de mare caracter și nu-mi fac griji. Au avut o vacanță frumoasă, o vacanță plină de speranțe. Cred că le-a dat posibilitatea să se întoarcă mult mai dorici”, a spus Marius Croitoru.

Antrenorul FC Botoșani a mai afirmat că a preferat să le ofere două-trei zile în plus de vacanță jucătorilor străini și că îi așteaptă la pregătire în Antalya.

„Sunt foarte mulți care au plecat pe 20-21 decembrie. Ca să vină din Argentina, însemna să plece pe 4 ianuarie. Am preferat să le dau două-trei zile în plus. I-am chemat direct în Antalya, practic pierd două antrenamente. Prefer să stea acasă la ei și să facă pregătire decât să piardă două zile prin aeroport, să vină în Botoșani și apoi să plecăm în Antalya”, a mai spus Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad