Connect with us

Sport

Croitoru a renunțat la Moussa, Pierce și Kolesovs

Published

on

FC Botoșani s-a despărțit de trei jucători care a fost în lot în prima parte a campionatului. Este vorba de fundașul Nikita Kolesovs, mijlocașul Leonel Pierce și atacantul Sofiane Moussa.

Cei trei nu au confirmat în meciurile în care au evoluat iar tehnicianul botoșănean a decis să renunțe la ei. De asemenea, unii jucători tineri care s-au antrenat cu prima echipă dar au jucat la FC II Botoșani vor fi împrumutați la formații de liga a doua.

„Sunt jucători care nu mai intră în vederile noastre pentru acest retur. Sunt Moussa, Nikita Kolesovs. Mai sunt jucători tineri care vor fi împrumutați pentru a juca mai multe minute decât au făcut-o la noi. Este foarte greu să te antrenezi o lună de zile și să joci câteva minute. Vor fi împrumutați la echipe de liga a doua. Niciun copil nu va pleca liber. La anul avem nevoie de ei, sunt jucători în care eu îmi pun mari speranțe. Erau foarte mulți și am preferat ca unii să meargă la alte echipe”, a spus Marius Croitoru.

Dintre titulari, singurul care a plecat este Hervin Ongenda. Întrebat dacă va mai pleca cineva din echipa de bază, Marius Croitoru a spus: „Până în momentul acesta, nu. Nu știu ce se va întâmpla pe viitor. Există posibilitatea să mai plece Miron dar în momentul acesta, din câte știu eu, sută la sută nu pleacă”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad