Connect with us

Sport

Alin Șeroni va semna cu FC Botoșani. Mai vine un atacant

Published

on

Primul jucător care va semna iarna aceasta cu FC Botoșani este fundașul Alin Șeroni, fost jucător la Poli Timișoara, FC Brașov, Viitorul, Călărași și UTA.

Fotbalistul de 32 de ani a anunțat că de mâine se va alătura lotului echipei FC Botoşani. „Plec spre Moldova, unde am bătut deja palma pentru un contract de 6 luni de zile, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, cu FC Botoşani. Nu mi-am spus ultimul cuvânt în fotbal, sper să-mi ating obiectivele cu noua mea formaţie”, a Alin Șeroni care a fost coleg cu Marius Croitoru la Timișoara.

La reunirea lotului, Marius Croitoru a anunțat că este în discuții avansate cu un fundaș central și un atacant și că nu intenționează să facă multe achiziții.

„Vor fi trei jucători noi. Nu îmi doresc să vină mai mulți pentru că nu am de ce. Lucrurile se schimbă atunci când nu merg. Din punctul meu de vedere, toți cei care au rămas sunt jucătorii care au dus greul și e normal să le ofer posibilitatea să… Sunt jucători care au oferte dar nu vor pleca. Avem două nume dar nu pot spune decât după ce vor semna. Cel târziu joi vor semna. Doi dintre ei. Unul este rămân și unul străin. Este vorba de un fundaș central și un atacant”, a spus Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad