Connect with us

National

Semnul clar că urmează un război sângeros. Iranul a arborat pentru prima dată în istorie steagul roşu pe moscheea Jamkaram

Published

on

Iranul se pregăteşte de un război sângeros, după ce americanii l-au icis, vineri la Bagdad pe cel mai puternic general iranian, Qasem Soleimani, liderul Forţei Quds. Teheranul a arborat pentru prima dată în istorie steagul roşu deasupra moscheii Jamkaram, considerat loc sacru.

Arborarea steagului roşu simbolizează începerea unui “război sângeros” în cultura arabă, scrie Daily Mail. Steagul a fost arborat la moscheea Jamkaram din oraşul Qom, un loc considerat sacru şi sfânt în Orientul Mijlociu încă din Evul Mediu.
Generalul Gholamali Abuhamzeh a fost citat vineri de agenţia de ştiri Tasnim declarând că Iranul îi va pedepsi pe americani oriunde s-ar afla la îndemâna Republicii Islamice şi a ridicat perspectiva atacurilor asupra navelor din Golf.   “Strâmtoarea Hormuz este un punct vital pentru Occident şi un număr mare de distrugătoare americane şi nave de război trec pe acolo. (…) Obiectivele americane vitale din regiune au fost identificate de Iran de acum mult timp. (…) Aproximativ 35 de ţinte americane din regiune, precum şi Tel Avivul, sunt la îndemâna noastră”, a spus el.
Sursa: ADEVĂRUL.RO

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad