Connect with us

Sport

Cornel Șfaițer: „Va fi un meci aprig disputat. Dacă pierde, își rupe carnetul și pleacă în Noua Zeelandă”

Published

on

În a treia etapă din 2020, Sepsi și FC Botoșani se vor întâlni la Sf. Gheorghe, într-un meci care se anunță foarte interesant. Cornel Șfaițer, fostul președinte al FC Botoșani, în prezent manager general la Sepsi, spune că va fi un meci care pe care.

FC Botoșani și Sepsi încă au șanse să ajungă în play-off iar Cornel Șfaițer spune că Leo Grozavu și-a propus să câștige toate cele patru meciuri rămase de disputat din sezonul regular.

“Croitoru este un antrenor tânăr, cu multă dorință de afirmare. Leo este un antrenor mult mai experimentat. Va fi un meci aprig disputat. Va fi un meci care pe care. Sunt sigur că Leo își va dori mult victoria. Dorință va avea și Croitoru. Leo va avea mai multă pentru că întâlnește fosta echipă. Ne dorim să câștigăm cele patru meciuri rămase din sezonul regular. Va fi o ambiție personală a lui Leo. Sunt sigur că va pregăti meciul foarte bine. Dacă pierde, își va rupe carnetul și va pleca în Noua Zeelandă. Dar nu cred că va fi cazul”, a spus Cornel Șfaițer.

După 22 de etape, FC Botoșani este pe locul 7 la două puncte de play-off, în timp ce Sepsi este pe 8 la șapte puncte de play-off.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad