Connect with us

National

Traficant de droguri reținut de DIICOT

Published

on

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus ieri reținerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpatului D.M., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În fapt s-a reținut că, la data de 28.12.2019, proprietarul unui apartament închiriat în regim hotelier a sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că în dormitorul locuinței respective a găsit mai multe pungi ambalate, ce conțineau comprimate de culoare roz și prafuri sau substanță solidă de culoare albă ori brun deschis.
În urma investigațiilor efectuate, procurorii DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Brașov – Serviciul Antidrog au identificat și ridicat din imobilul închiriat în regim hotelier 135 g cocaină, 600 g MDMA cristal pulbere si 2136 pastile MDMA si 100 g ketamină, produse stupefiante pe care inculpatul D.M. urma să le comercializeze pe raza municipiului Brașov, dar și un satâr, un ciocan de șnițele, cântare și pungulițe pe care acesta le folosea la pregătirea pentru vânzare a produselor stupefiante.
Valoarea de piață a drogurilor este de aproximativ 60.000 euro.
La data de 29.12.2019, magistrații Tribunalului Brașov au dispus arestarea preventivă a inculpatului D.M., pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițișilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumția de nevinovăție.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad